SMS-lån med betalningsanmärkningar

SMS-lån med betalningsanmärkningar

Att låna pengar om du har en eller flera betalningsanmärkningar kan vara svårt. Men numera finns det lösningar även om du är i denna situation, det finns flera sms-lån företag som erbjuder lån även till den som har en betalningsanmärkning.

Om man har betalningsanmärkningar men i övrigt en bra ekonomi med fast inkomst brukar det inte vara några större problem att ta ett sms-lån. Har du skulder hos Kronofogden brukar det dock krävas att dessa skall vara betalda för att du skall kunna beviljas ett sms-lån. Ett annat krav som kan förekomma är att  betalningsanmärkningar inte får vara för många eller för "nya".

Det är som alltid när man lånar pengar viktigt att komma i håg att ett lån är lösningen på tillfälliga ekonomiska problem och inte någon långsiktig lösning.


Dessutom är det alltid viktigt att inte låna mer än man kan betala tillbaka, att inte betala tillbaka ett sms-lån kan bli dyrt eftersom det då tillkommer extra avgifter, räntor och andra kostnader.

När skall man inte låna pengar med sms-lån?

Har du problem med att betala tillbaka dina tidigare lån är det inte någon god idé att ta ett nytt lån för att betala tillbaka det gamla. Befinner du dig i den situationen är det bästa du kan gör att se över din ekonomi och kanske samla dina dyra smålån till ett större lån med lägre ränta.

Det är inte heller någon bra lösning att låna pengar för att spela casinospel på nätet, om du känner att du spelar för mycket och för mer pengar än du har finns det olika typer av stöd som kan hjälpa dig att bryta spelandet.